Willie Toys Siliconen vibrerend eitje

Nu besteld, maandag in huis.

Het Willie Toys Siliconen vibrerend eitje is op afstand te besturen met de meegeleverde afstandsbediening. Dit vibrerende eitje heeft 10 verschillende vibratiepatronen en is oplaadbaar met de meegeleverde oplader. Geniet zelfs onder de douche of in bad van de kachtige vibraties dankzij het waterdichte design van het Willie Toys Siliconen vibrerend eitje.

Willie Toys Siliconen vibrerend eitje gebruiken

Voordat je het vibrerend eitje kunt gebruiken is het belangrijk om zowel de afstandsbediening als het eitje aan te zetten. Dit kan beide door de aan/uit knop ingedrukt te houden. Breng het eitje vervolgens in en gebruik de afstandsbediening om de 10 vibratiestanden te bedienen. Bedien de vibratiestanden door het knopje met het vibratielogo in te drukken. Het Willie Toys Siliconen vibrerend eitje is tot wel 10 meter op afstand te besturen.

Wij adviseren om het Willie Toys Silicone vibrerend eitje met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Willie Toys Silicone vibrerend eitje Opladen

Voordat het vibrerend eitje gebruikt kan worden, dient deze eerst vier uur opgeladen te worden. Het vibrerend eitje opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de achterzijde van het eitje te bevestigen. De ingang voor de oplader zit in de 'O' van de tekst DCO5V. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd. Het 'klepje' dat onder de tekst zit, moet aan het vibrerend eitje bevestigd blijven. Haal deze er dus niet af. Als het eitje opgeladen is, kunt u optimaal genieten van het Willie Toys Silicone Vibrerend Eitje!


Batterijen:Oplaadbaar (oplader meegeleverd)
Materiaal:Siliconen / ABS
Lengte: 9,3 cm
Diameter: 3,3 cm
Waterdicht: Ja
Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers)
Latexvrij: Ja
Multispeed:Ja
WaterdichtJa
Lees Meer
(51)
49,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.