Willie Toys - Rabbit vibrator

Voor 15:00 besteld, dinsdag in huis.

Met de Willie Toys Rabbit Vibrator kan je gelijktijdig de clitoris en de G-spot stimuleren. De roterende kop met kralen zorgt voor nog meer stimulatie van de G-spot. Dit zorgt voor nog betere hoogtepunten!

  • G-spot stimulatie en clitoris stimulatie voor extra genot
  • 12 vibratiepatronen met 3 vibratiesnelheden en 2 draairichtingen voor nog meer variatie
  • Spatwaterdicht, hierdoor wel onder de douche te gebruiken en met water schoon te maken, maar niet geschikt voor in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid

Hoe gebruik ik de Willie Toys Rabbit Vibrator?

De Willie Toys Rabbit Vibrator heeft 12 verschillende trilniveaus waarmee de clitoris te stimuleren is. Daarbij zijn er dan nog 3 verschillende draaisnelheden.

De clitoris wordt hierbij gestimuleerd door de dolfijn vormige stimulator onderaan de vibrator. Ook de G-Spot wordt gestimuleerd met de Willie Rabbit Vibrator. De vibrator is namelijk voorzien van een roterende kop. Onder de draaiende kop zijn kralen bevestigd. Hiermee wordt ook de vaginawand gestimuleerd.

Wanneer er op on/off gedrukt wordt, gaat de vibrator aan. Met de pijltjes onderaan worden de verschillende snelheden van de g-spotstimulator gecontroleerd. De 12 knop doet dit voor de clitorisstimulator. De kop heeft 2 draairichtingen die te bedienen zijn met de r/s knop.

Hoe laad ik de Willie Toys Rabbit Vibrator op?

De onderkant van de vibrator kan makkelijk opengedraaid worden. Hieruit komt een plastic batterijenhouder. Hierin gaan drie AAA-batterijen, een aan de onderkant en twee aan de bovenkant. De – kant van de batterij moet tegen de veer aanzitten bij plaatsing. Wanneer de houder terug gestopt wordt, is het belangrijk dat de metalen lipjes aan de buitenkant naar de binnenkant van de vibrator wijzen.

Hoe houd ik de Willie Toys Rabbit Vibrator schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Willie Toys Rabbit Vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Willie Toys Rabbit Vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De Willie Toys Rabbit Vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Rabbit Vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!


Batterijen3 x AAA (Niet meegeleverd)
KleurPaars
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte22 cm
Diameter2,8 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
(119)
59,95 24,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.