We-Vibe Vector prostaatstimulator

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.

De We-Vibe Vector is een luxe prostaatstimulator die speciaal gemaakt is om de man eenvoudig een explosief hoogtepunt te laten bereiken. De stimulator is enorm buigzaam waardoor de prostaat optimaal gestimuleerd wordt. Geef iemand anders de controle door middel van de app of de afstandsbediening!

  • Gemaakt voor de ultieme prostaatstimulatie
  • Bepaal jouw eigen climax met de 10 vibratiestanden
  • Gebruik de app of afstandsbediening voor nog meer plezier
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe werkt de We-Vibe Vector?

De We-Vibe Vector is de ultieme toy voor de meest intense prostaatsimulatie. Dankzij het design van de toy pas jij het precies aan zoals jij het wil! Buig de stimulator naar jouw eigen vorm en kies uit de verschillende vibratiestanden en intensiteiten door middel van de afstandsbediening of de app.

De app zorgt ervoor dat de stimulator overal ter wereld bedient kan worden. De ideale toy dus voor koppels die elkaar vaak moeten missen of lange afstand relaties! Maar ook als je samen bent is de app enorm leuk om te hebben, kies hiermee jouw eigen vibratiepatroon en intensiteiten.

Hoe bedien ik de We-Vibe Vector?

Om de Vector aan de zetten druk je op de controle knop op de toy zelf, druk hierna opnieuw op deze knop om de vibraties te veranderen. Wanneer je deze knop voor twee seconden ingedrukt houdt, zal de toy weer uitgaan.

Om de toy te koppelen aan de afstandsbediening of de app moet je de controleknop op de Vector voor 5 seconden ingedrukt houden, totdat deze twee keer trilt. Druk daarna op de afstandsbediening de linker- of rechterknop voor 5 seconden in om deze te koppelen. Volg de instructies op de We-Connect App om je telefoon te koppelen. Wanneer je met iemand wil koppelen die niet in de buurt is van de toy moet je eerst je eigen telefoon moeten koppelen en daarna connecten met de app van jouw partner.

De We-Vibe Vector is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de We-Vibe Vector op?

De stimulator is oplaadbaar met een handige USB-oplader, die je bij ons bij de bestelling geleverd krijgt. Deze lader is eenvoudig aan de We-Vibe Vector te bevestigen met een magneet. Wanneer de massager aan het opladen is, zal het lampje knipperen. Blijft het lampje branden? Dan is de toy klaar met opladen.

Hoe maak ik de We-Vibe Vector schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de We-Vibe Vector eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De stimulator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de We-Vibe Vector met een beetje anaal glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Hoelang is mijn garantie bij Willie?

Op de We-Vibe Vector zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Hoe wordt mijn pakketje geleverd?

Alle bestellingen worden in een blanco doos verstuurd en Willie BV wordt niet als afzender vermeld.

 


BatterijenUSB-oplaadbaar
KleurBlauw
MateriaalSiliconen
Lengte11 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(9)
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.