We-Vibe 4 Plus

Op werkdagen voor 20 uur besteld, morgen in huis!

De We-Vibe 4 plus is de de opvolger van de We-Vibe 4 en heeft nu een app! Dankzij de We-Connect app kun je middels de smartphone de We-Vibe koppels vibrator bedienen!
De We-Vibe 4 wordt tijdens het vrijen gedragen en stimuleert de g-spot, de clitoris en de penis tegelijkertijd! De We-Vibe 4 is voorzien van 10+ verschillende vibratie-standen welke via een afstandsbediening te bedienen is. Ten opzichte van zijn voorgangers is de We-Vibe 4 Plus qua vormgeving nog beter afgestemd op de anatomie van de vrouw en blijft deze vibrator beter zitten. Het hoogwaardige siliconen materiaal wat gebruikt is voor de We-Vibe 4 Plus zorgt ervoor dat deze vibrator heerlijk zacht aanvoelt.

We-Vibe App: de We-Connect App download je gratis in de App Store of Google Play Shop. Werkt met Bluetooth 4.0-ready apparaten (iPhone 4S/iOS 7 of hoger - Android OS 4.3 of nieuwer).
Met de app kun je krijg je vijf bonusstanden, kun je eigen aangepaste vibratie patronen maken en kun je zelfs samen spelen wanneer je niet samen bent!

Niet voorradig

Anderen bekeken ook: