Satisfyer Wand-er Woman - Wandvibrator

Voor 23:59 besteld, maandag in huis.

De Satisfyer Wand-er Woman Wandmassager bevredigt en masseert ieder lichaamsdeel met eventueel een fantastische happy ending. Met in totaal 50 verschillende vibratiecombinaties kies jij voor jouw ultieme genot!

  • Intense clitorisstimulatie
  • 5 vibratiestanden om jouw eigen ritme te bepalen
  • Kies jouw favoriet uit 10 verschillende vibratiepatronen
  • Fluisterstil
  • Waterdicht, dus overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe werkt de Satisfyer Wand-er Woman?

De ronde, zachte kop zorgt met zijn krachtige trillingen voor aangename massages. De massages zijn geschikt voor ieder deel van het lichaam, dus je kunt er ook je gevoeligste delen mee stimuleren. 

De Satisfyer Wand-er Woman is oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel, maar draadloos tijdens gebruik.

Hoe bedien ik de Wand Massager?

De wandmassager gaat aan wanneer je het knopje met een golfje voor meer dan 2 seconden ingedrukt houdt. Met deze knop kies je daarna de vibratiestand door op de knop te klikken. De massager gaat uit wanneer je de knop opnieuw 2 seconden ingedrukt houdt. Door op de + en – knoppen te drukken bepaal jij hoe hard de massager zal vibreren.

De Satisfyer Wand-er Woman is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de Satisfyer Wand-er Woman op?

De Satisfyer Wand-er Woman is oplaadbaar met een handige USB-oplader, die je bij ons bij de bestelling geleverd krijgt. Deze lader is eenvoudig aan de Satisfyer Wand-er Woman te bevestigen met een magneet. Wanneer de massager aan het opladen is, zal het lampje knipperen. Blijft het lampje branden? Dan is de massager klaar met opladen.

Hoe maak ik de Satisfyer Wand-er Woman schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Satisfyer Wand-er Woman eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De massager blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Het is bij de Satisfyer Wand-er Woman niet nodig om glijmiddel te gebruiken aangezien de toy niet ingebracht wordt. Wil jij toch gebruik maken van glijmiddel dan adviseren wij de wand massager met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd.


Batterijennee
Kleurwit
Materiaalsilicone, abs
Lengte34 cm
Diameter7,8 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Lees Meer
(20)
59,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.