Satisfyer - Pro 2 Generation 3 - Luchtdruk vibrator

Voor 23:30 besteld, zaterdag in huis.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 biedt oud, vertrouwd genot én een geheel nieuwe ervaring in één toy. Satisfyer heeft vibraties toegevoegd aan de geliefde luchtdruktechniek, waardoor je nu van beide sensaties kunt genieten! Daarnaast is deze nieuwe generatie Pro 2 voorzien van Liquid Air Technology. Deze innovatieve techniek imiteert het gevoel van een waterstraal op je huid en geeft een nieuwe dimensie aan plezier.

  • 11 luchtdrukstanden en 12 vibratiepatronen om de clitoris te stimuleren
  • Nieuwe Liquid Air Technology imiteert het sensuele gevoel van een waterstraal op je huid
  • 2 kapjes meegeleverd
  • 2 motoren om de luchtdrukgolven en vibraties afzonderlijk aan te sturen
  • Volledig gemaakt van lichaamsveilig en zijdezacht siliconen
  • Waterdicht, dus ook geschikt voor gebruik in bad
  • Usb-oplaadbaar


De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is uitgerust met Satisfyers geliefde luchtdruktechniek, vibraties én de gloednieuwe Liquid Air Technology om clitorisstimulatie naar een nieuw niveau te tillen.

Gebruik het klassieke kapje met opening voor luchtdrukstimulatie. Hierbij kun je kiezen uit 11 standen. Het andere kapje is voor de Liquid Air Technology en creëert een golvende, tikkende beweging op je clitoris. Beide kapjes worden meegeleverd.

De vibrator is volledig gemaakt van siliconen. Dankzij de kop van medische graad siliconen is de toy extra lichaamsveilig en voelt hij zijdezacht. Bovendien neemt het siliconenmateriaal je lichaamstemperatuur snel over, waardoor hij extra comfortbabel in gebruik is.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is waterdicht (IXP7). Dat houdt in dat hij tot een half uur lang op een meter diep onderwater te gebruiken is. Dat maakt hem geschikt voor gebruik in bad en makkelijk schoon te maken.

Laad de Satisfyer Pro 2 Generation 3 op met bijgeleverde usb-kabel.

BatterijenOplaadbaar (Usb-oplader meegeleverd)

MateriaalSiliconen, ABS

WaterdichtJa

PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)

MultispeedJa

Lees Meer
(3)
49,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.