Pulse III Duo

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

De Pulse III Duo is een sextoy speciaal gemaakt voor mannen. De Pulse is een masturbator die al meerdere prijzen heeft gewonnen. Aan de hand van trillingen pleziert deze masturbator de man. Dit is wat de Pulse onderscheidt ten opzichte van andere sextoys die voor mannen bestemd zijn. Je kan de Pulse zowel met als zonder glijmiddel gebruiken. Zo kan je er voor kiezen om met de Pulse III te masturberen, of te genieten van alleen de trillingen.

Naast dat het een revolutionaire sextoy voor mannen is, kan je de Pulse III duo ook gebruiken samen met je partner. Aan de voorkant levert de Pulse III Duo namelijk ook trillingen. Je kan hem bijvoorbeeld tijdens het voorspel gebruiken, maar ook als belangrijkste gebeurtenis.

Bij gebruik van de Pulse hoeft de man geen erectie te hebben. Hierdoor kan de gebruiker genieten van het stijf worden van de penis, maar ook voor mannen met erectieproblemen is de Pulse een geweldige uitkomst. Dankzij de Pulse III kom je samen met je partner dichter bij het gevoel van vrijen dan ooit tevoren.

De Pulse III Duo is in het bezit van een 25% krachtigere motor dan zijn voorganger en is te bedienen aan de hand van een afstandsbediening. In totaal heeft de Pulse III duo 5 stimulatie standen, met instelbare intensiteit. Ook is de Pulse III Duo waterdicht en dus mee te nemen in bad of onder de douche. De Pulse III Duo is gemaakt van phthalatevrije siliconen. Aan de hand van de meegeleverde USB-kabel kan je de Pulse opladen.

€129,95

Anderen bekeken ook: