}

Sexpoppen

32 artikelen

pagina 1 / 1
-20%
(2)
299,- 239,-
Dinsdag in huis
-21%
(3)
59,99 47,50
Dinsdag in huis
-16%
(32)
42,99 36,-
Dinsdag in huis
-12%
(32)
12,50 10,99
Dinsdag in huis
-27%
(5)
299,- 219,-
Dinsdag in huis
(3)
49,95
Dinsdag in huis
-9%
 
99,- 89,99
Dinsdag in huis
pagina 1 / 1

Online sexpop kopen? Bij Redplay.nl vind je een uitgebreid assortiment van de meest realistische poppen! Ze hebben nu veel meer functies dan vroeger en ze zien er levensecht uit. De poppen voelen zeer realistisch aan en geven je een lange tijd genot door de hoge kwaliteit! Een sexpop bestellen kan veilig en discreet bij Redplay.nl!

Sexpop door de jaren heen

Over het algemeen als het woord sexpop ter sprake komt, denkt men aan een ouderwetse opblaaspop. Zo’n opblaaspop had alle vormen die een gemiddelde vrouw ook heeft en was vaak voorzien van een getekend gezicht. De gaten in deze sexpoppen voelden niet comfortabel aan en het ontbrak aan vingers en tenen. Door de jaren heen is de sexpop steeds verder ontwikkeld tot een zeer realistisch en 3 dimensionaal geheel. De poppen voelen niet meer plastic aan en iedere vorm is tot in detail uitgewerkt. De vagina en anus zijn net zo gemaakt de lekkerste masturbators met heerlijk zacht materiaal. Ook het gezicht is realistisch gevormd met zachte lippen, ogen, wimpers en echte haren. Zo’n prachtige sexpop benaderd de realiteit en is echt bedoeld om een man tot heerlijke hoogtepunten te brengen.

 

Verschillende standjes

Iedereen heeft wel een voorkeur voor een standje, daarom zijn de sexpoppen uit het assortiment van Redplay.nl verkrijgbaar in verschillende standjes. Sexpoppen in het doggystyle standje zijn één ook hier van de favoriete van onze klanten. Natuurlijk zijn sexpoppen ook verkrijgbaar in het meest voorkomende missionaris standje. Mocht je nou niet vast willen zitten aan 1 bepaald standje, zijn er ook sexpoppen verkrijgbaar waarbij de armen en benen verstelbaar zijn. Hierdoor kan je de sexpop in je favoriete positie manoeuvreren.

 

Grappige sexpoppen

Naast de realistisch gevormde sexpoppen zijn er ook poppen in de vorm van dieren. Deze popen zijn bedoeld als grappig cadeau. Als je zo’n cadeau geeft aan een vriend, leidt dit tot ongemakkelijke en hilarische gezichten. De fuck a duck eend lijkt op het eerste gezicht een schattig opblaas eendje. Aan de achterkant blijkt echter dat het eendje een stuk ondeugender is dan dat hij er uitziet. Het liefdes varken is een prachtig opgemaakt varken met mooie getuite lipjes. Het varken is een grappig cadeau aan de eeuwig vrijgezelle vriend te geven.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.