Glamour Glass anaalplug met krul

Nu besteld, dinsdag in huis.
Deze anaalplug met gekruld staartje is gemaakt van Borosilicaat glas, zoals de gehele Glamour Glass collectie. Dit type glas is heel sterk, niet poreus en veilig voor het lichaam. De plug heeft een taps toelopende punt voor gemakkelijk inbrengen en een diameter van 2,9 cm. Glas is geweldig voor extra temperatuursensaties. Je kunt het in de koelkast bewaren of voor gebruik in heet water leggen om te genieten van het opwindende effect dat extra koud of extra warm heeft.

Het mooie en gladde glanzende uiterlijk is wat alle Glamour Glass speeltjes gemeen hebben. Plus dat speciale gevoel dat glas geeft, en de mogelijkheden om te spelen met temperaturen. Je kunt de plug verwarmen of afkoelen voor een opwindend effect. Veelzijdig en spannend, met een glamoureuze uitstraling!

Borosilicaatglas is zeer sterk, niet-poreus, hygiënisch en veilig voor het lichaam is. Borosilicaatglas wordt ook wel Hardglas genoemd. Het is gemaakt van silica en boortrioxide en veel beter bestand tegen thermische schokken dan gewoon glas. Borosilicaatglas is niet alleen sterker, het is ook lichter dan gewoon glas. Dit maakt het zeer geschikt voor tal van producten. Vrijwel al het moderne laboratoriumglaswerk is gemaakt van borosilicaatglas vanwege de chemische en thermische weerstand en het wordt veel gebruikt in medische apparatuur. Daarom is het volkomen veilig om glazen speeltjes te gebruiken voor inwendige stimulatie (met glijmiddel!) en heel prettig en erotisch.
 
Kleurmulti
Materiaalglas
Lengte10,5 cm
Diameter2,9 cm
WaterdichtJa
Lees Meer
34,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.