Fleshlight Pink Lady Stamina Value Pack

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

Met de Fleshlight Pink Lady Stamina Value Pack heb je alles in huis om de Fleshlight optimaal te kunnen gebruiken. Dit pakket bestaat uit de Fleshlight Pink Lady Masturbator, de Fleshlight Shower Mount, FleshWash toycleaner, FleshLube op waterbasis en Fleshlight onderhoudspoeder.

De Fleshlight Pink Lady is een masturbator voor mannen die heerlijk aanvoelt om de penis. Deze kunstvagina is gemaakt van Real Feel SuperSkin en voelt aan als het echte werk. Binnenin de Pink Lady is een speciale textuur aangebracht die voor extra stimulatie zorgt.

De Fleshlight Shower Mount zorgt ervoor dat jij de Fleshlight handsfree kan gebruiken. Deze Shower Mount kan je doormiddel van een zuignap op elke vlakke ondergrond bevestigen. Zo kan deze stevig op zijn plek blijven zitten wanneer de actie heviger wordt.

De FleshWash toycleaner, FleshLube glijmiddel op waterbasis en Fleshlight onderhoudspoeder zorgen ervoor dat jouw Fleshlight in optimale staat blijven. De Fleshlight Pink Lady Masturbator is volledig phthalatevrij en alleen in combinatie met glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Inhoud:
- 1x Fleshlight Pink Lady Masturbator
- 1x Fleshlight Shower Mount
- 1x FleshWash Toycleaner (100 ml)
- 1x FleshLube waterbasis (100 ml)
- 1x Fleshlight onderhoudspoeder

€108,95

Anderen bekeken ook: